Fotografie

Suntem prezenti pe parcursul întregului eveniment si se fotografiază cele mai reprezentative momente, cu atentie deosebită la detalii. Micile detalii vor face diferenta.

Videografie

Videografia de nuntă din zilele noastre traieste o revolutie purtand si denumirea de film de nuntă sau film cinematic de nunta.

Invitatii

Doriti invitatii pentru evenimentul dumneavoastra? Contactati-ne si va putem ajuta !

01
Editare foto-video

Fiecare fotografie sau cadru ales pentru produsul final, sunt atent selectionate si corectate , pentru a oferi un surplus de coloristica si punerea in evidenta a detaliilor , astfel fiind creata dinamica evenimentului.

02
Video & Montaj

Montajul video este o parte la fel de importanta ca si editarea fotografiilor, astfel fiecare cadru fiind atent ales, sincronizat si corectat , pentru a oferi o imagine cat mai placuta si crearea filmului de eveniment.

03
Albume

Albumul de nunta va contine fotografii realizate in ziua casatoriei cat si cele de la sesiunea foto dupa nunta. Aveti posibilitatea de a alege cadrele preferate. In unele cazuri alegerea cadrelor este lasat la indemana editorului de album.

04
Fum greu

Echipa noastra dispune de o masina performanta pentru fum greu , astfel incat clientii nostri sa aiba parte de cele mai splendide momente. Contacteaza-ne si cere oferta !